Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 25, 2011

[ Gambar Lawak ] Kowang Tak Kan Jangkakannya !!!

assalamualaikum...aku blogwalking tadi..then aku kumpulkan seberapa banyak gambar2 pelik dari segala tempat..sampai aku pun tak ingat...kowang pasti tak kan jangka benda2 ni pun akan terjadi dalam dunia kite ni..ape nak jadi weyh...muahahaha..

aku rase die tak dapat tahan kot...hehe



ni KFC jenis moden..

kowang nak kew makan sup buntut ???ntah buntut sape yang die letak..hahahaha

muahahahaha...

ape tu ????

aku tak dapat kate ape2 lagi..hahaha
p/s...muahahahaha..

Comments
6 Comments

6 comments:

Budak Botak said...

ha3, cybersex tu x bleh blah...

Entry terbaru 10 Perkara Lelaki Cakap Dan Makna Disebaliknya... (",)

Miss A said...

haha,memang byk gila pic lawak kt sini :)

like,like!

najwa's said...

cett, bole plak nak cari menantu gitu?? (-.-')

tikin said...

haha..nk cri menantu pON gna ikLan cmtu eh?clap2 ari bulan dpt ank hantu..kih3

NUR AYNIE said...

yang last tu..hahah~~~ nak apply laa hahah

Rahmad said...

wow..kencing kat padang..

barulah open habis..

untuk menyuburkan rumput kat padang 2..haha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.