Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, April 25, 2011

[ Ajaib ] Bayi Pra-Matang Yang Dapat Terus Hidup

assalamualaikum...adoi..rase nak pecah otak aku ni bile dah abis satu paper....susah gilerrrr..
tapi nak buat camne..redha je la kan...kena terima seadanya...ok..aku tak nak cerite sal aku..nanti korang bosan lak kan..so,aku nak cerita pada satu benda yang ajaib..yang korang sendiri tak jangka..korang mesti tertanya-tanya kan ape maksud aku ni...ok..korang tengok lah gambar kat bawah ni dah korang pikirkan lah betul tak ape yang aku cakapkan ni..:)






so..kowang mesti rase takjub kan dengan kebesaran ALLAH...kite sebagai manusia biasa tak mampu nak mengjangkaui batasan pemikiran kite...kite sebagai manusia haruslah lebih bersyukur..:)


p/s...aku nak berehat...!!!

jangan lupe bace yang bawah ni jugak tau...:)


[ Gambar Lawak ] Kowang Tak Kan Jangkakannya !!!
[ Gambar Menarik ] Kowang Pasti Terpegun Bila Tengok...



Comments
11 Comments

11 comments:

Princess Nur said...

subhanallah..brp mggu umurnya ni?

SiS NaD said...

SaLaM...

iSH!~ Tu MaCaM JaNiN Je Tu... aPa2 PuN, SMua KeKuaSaaN ALLAH...

RABUN said...

ngeri la plok...

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

salam singgah...Subhanallah...mohon di share di blog saya...TQ

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

subhanallah... moga baby tue sht dan hidup sempurna mcm bayi lain.

feyus said...

Kuasa Allah mengatasi segalanya..

Admin said...

eh..rsa2 leh ke baby tu bertahan kat luar ek. antibodi pn xkuat g..hurrmm..

*47!k@# said...

subhanallah..

cik zaza said...

subhanallah..

sicomot-comel said...

smoga bby leh btahan dgn izinNya..

sicomot-comel said...

smoga bby leh btahan dgn izinNya..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.