Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, March 25, 2011

yeah....akhirnye diari aku dah ada header.....comel tak ?????

Assalamualaikum...aku rase gumbira sangat2 hari nie...(semalam)...
sebab diari aku dah ada header...comel tak wey ????
hahahhhaha....k...seperti yang aku janjikan dalam entry lepas...
entry ape???? k2...bagi yang tak bace entry lepas aku...sila klik SINI..
so...pagi2 ni balik dari kelas...aku nak promote satu blog ni...
yang mana blogger die lah yang bantu aku wat header aku tu...header mane?????
ni ha..kowang tengok lah.....
comel tak saya???
ni semua jasa baik die la ni....aku cume edit sikit2 jew...k..kowang nak kenal die tak???
orangnye hensem....cute la gak...bagi yang kaum perempuan nak kenal....
boley jew...die tengah single lagi tu....
ingat....!!!! 1st come ,1st serve la....hahahahha...

k...kalau kowang nak tengok header blog die lagi comel dari aku ni....
besela orang pandai gune photoshop kan...sume benda die boleh buat..
ape ???? kowang nak header cam aku jugak....????
yang tu kena la tanye die....lau die rajin..die buat la untuk kowang ye....

k...sebenarnye die ni dah dikire pro gak la dalam dunia blog ni....
tapi awal bulan 2 hari tu...die tukar blog die...sebab die terdelete blog lame die..
kalau kowang nak tanye ape2 sal die , tanye la die..
malu bertanye tak dapat ilmu baru tau...
hahahha....nak pergi blog die???? sabar2.......yela2...aku bagi link....kowang tengok...kowang follow la die ye...


p/s......?????????????????????tak tahu nak cakap ape lagi....hahahhaa



cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
9 Comments

9 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

jom² jadi member jugak ;) heheh..
cintabunga follow kamo okeh :)


mkn FREE arini amek kat sini taw! :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/perhatian-sape-nak-free.html

Putri Malu said...

comel comel comel.. gaya upin ipin..hehe

fyna said...

alololo...tomey2...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

kupon Mc'D pulak! makan smpai lebam! hahaha :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/kupon-mcd-pulakkkk-free.htm

SiS NaD said...

Waa... CuN La HeaDeR PRiNCe... CuTe + CoMeyL!~ (^_____^)V

nora said...

comel bangat sih (asal tetiba aku tuka slang ni??)

ENTRY HOT : Beku

estee_8980 said...

comelnye...camna nk buat tu..x reti...hehehe...
terima kasih sudi singgah ke blog saya...

pRiNCe said...

ALHAMDULILLAH..header sy dikire bese lagi...sebb gune basic photoshop...

kawan sy lagi cntik..

Opah Kentang said...

comey2 je header dye tu :)
hehehhee.

opah suke :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.