Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, March 9, 2011

bEtuL kEw dIE AdA daRa lAGi ???? nAK tAHu tAK cAMnE??? jOm BaCe...


Assalamualaikum..
hari ini prince nak promote satu blog ni ha...
bukan ape..
mungkin ada antara kowang yang datang kat blog prince tapi tak pergi ke blog..
menarik juga blog die..
banyak bagi petua pada kita..
k..
prince kongsikan salah satu petua yang prince ambil dari blog die ye...
ni ha link blog die..datang la dan support die...


--------------------------------------------------------------------------------------------------


Rekahan Bibir
Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut

Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung
Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel2 punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari2 dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang2. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Telinga
Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Tumit
Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.
Ini hanyalah kaedah2 untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara2 yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.


habisla semua perempuan ..
mestila kowang risau kan ....hehehehhehe


Comments
9 Comments

9 comments:

Hafiz said...

habisla semua perempuan ..
mestila kowang risau kan ....hehehehhehe
haha dorang tak perlu risau kalau dorang still dara..so berani kerana benar,takut kerana salah :-)

FizA said...

dara xda xsemestinya sebab buat yg bukan2..kalau seseorg tu aktif sukan pun bleh buat dia xda dara..

dr apa yg saya tahu la.. :)

waNney said...

bgus la petua2 macam ni..
=D

waNney said...

bgus la petua2 macam ni..
=D

vagg© said...

ada gak yg betul tu hehe.

Finaz Jaafar said...

ada yang kata cek tumit tu auta jeh..hmm...
anyway, tlg bole??
view dan komen kat http://www.1tube.my/video/1884/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA

TQIA!

shah-kayrul said...

hehehehe...mujur la aku dah kawin

shinobee46 said...

kalau pempuan tu pakai purdah stokin jubah tebal. haa. jawab macam mana nak kenal ada dara ke tak?

cucu tun teja said...

bagus petua camni....kan senang nak mengenal pasti sesetengah perempuan yang cuba nak mengaburi mata org lain...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.