Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, March 25, 2011

akhirnye usahaku berjaya.....ALHAMDULILLAH.....

fuhhhhh..........fuhhhhhhhh...fuhhhhhhhhhhh......sapu peluh kat dahi....
betul kew ape yang aku tengok nie???jap2.....salah kot....
eh...betul la....memang sah betul.....ape yang betul????? cube kowang tengok bawah ni...
ape yang kowang nampak????sebenarnye ni la keje aku dalam 3 bulan ni...
berhempas pulas 3 bulan lebih untuk dapatkan pe yang kowang nampak ni...
mungkin bagi kowang yang dah pro...mesti tak heran kan...
tapi bagi aku yang newbiee ni....memang sangat excited....!!!!!!


k..kowang tengok sendiri la gambar kat atas tu....npe aku pilih 3 orang....sebab?????
jeng....jemg....jeng....100x...

999
>>>cantik kan no ni...sebab tu aku pilih nu ni...kire bertuah la jugak...:)
ape????kowang nak berkenalan dengan tuan punye blog die...ok2..aku akan kenalkan pada kowang....:)
ni die..



1000 
>>>no ni aku pilih sebab die la target pertama aku..akhirnye aku berjaya jugak dapatkannye...aku rase hepi sangat2 sekarang ni....so ape aku patut buat ek....????hehehehe


1001 
>>>no no aku pun pilih jugak sebab die orang pertama yang buat aku nak capai target kedua aku...
berape???? 2000.....betul tu....kowang rase la kan..diari aku ni boleh tarik peminat banyak tu tak???
berape lame ek???ada orang ke nak bace diari newbiee cam aku ni????


p/s...kowang tengok blog2 yang bertuah kat atas tu ye....ada idea ape2 tak tuk aku bagi penghargaan pada diowang...kowang jangn la kecik hati lak...sebenarnye..tanpa kowang sume...sapela aku...mungkin aku tak kan berjaya sampai tahap ni lagi...ape2 hal...kowang semua adalah member aku....not my FOLLOWERS k....aku tak suke panggilan tu...huh...!!!!! 



ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!


Comments
3 Comments

3 comments:

senyumSOYA said...

heheheh..alamak~ x tersenarai..heheheh

HAJAR hasan said...

wah! tahniah tahniah. makin ramai dah~ tak lme lg popular la ni. insyaALLAH. mohon beri tunjuk ajar ya. terima kasih~ ;)

missina said...

kejap je ramai followers yer,,memg mantap,,tahniah

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.