Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, December 8, 2010

sELaMAt dATanG KaWAnKU



firstly..aku nak ucapkan bebanyak time kasih bagi sesape yang berjaya sampai ke sini...
seriously,aku cgt2 epy sebab kowg masih sudi dtg mlwat blog aku ni...
sebenarnya aku sedih sangat coz kena wat blog baru..
yela,macam2 hilang..
cuma sikit je yang sempat aku selamatkan..
lau kowang nak tau aku tak tido semalaman semata-mata nak siapkan blog ni semula..
lau kowang tak percaya boleh la tgok perbezaan blog baru ni dengan yang lama...

mgkin kowang x kan pasan perbezaan dyowang..
sebab sume hampir sama...
aku syg sgt2 blog ni sebab ni la blog pertama aku..
so aku wat semula blog ni ikut blog lama...
cuma yang beza...

1.blog archieve
2.blog stat
3.popular post
4.tak de membe dah(cdey)

ni la bktinya aku berkerja keras untuk kawan2 aku..
untuk kowang la..
aku x nak kecewakan kowang sume..
ni je yang aku mampu buat untuk kowang...
lau kowang x nak jadi mmbe aku lagi,terserah la..
aku x paksa...
aku dah cuba sedaya upaya aku...

k la..aku ase katil dah panggil nama aku..
subuh pon dah..
so
aku mintak diri dulu ye....
selamat malam..
assalamualaikum
time kasih sume..




p/s..sapela ek akan jadi first membe aku kat sini..
      tak sabar aku nak tgok nanty...


Comments
12 Comments

12 comments:

fa-in said...

sy org 1st follow.
senyum..senyum :)

hacker said...

thnx fain..

Sha Shakina said...

i br buka my blog then br baca pesanan u. sorry tak dpt jd org 1st. i yg ke-3 :) hope u can follow i balik.

tomatokering :) said...

huwaa~yg ke 4 la..isk3 ;')

sori tak terperasan tdi..hehe ;)

myssmie said...
This comment has been removed by the author.
myssmie said...

ke-5!!!! =)

hacker said...

kwn2 sume sy ucapkan time kasih bnyk2 tau coz sudi ag jd kwn sy...

epy sokmo...

prince said...

nak follow..
bley?

myssmie said...

4llow suda!!! mmg nk 4llow td awak.. huhu, tp tenet slow...jgn la mrh caye~ sedey taw... mmg niat nk 4low kamo la.. salahkan tenet tue haa....
saya 4llow da... tukar jd org ke-12 k..

hacker said...

myssmie...
sy x mrh la....
jgn iso k...
senyum...

nurayunni said...

wah...blog baru....best2!!!

hacker said...

thnx ayuni...
kui3...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.