Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, January 31, 2012

Bunga Mawar Berwarna Pelangi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Bunga Mawar Berwarna-warni

Bunga mawar yang menakjubkan, bunga mawar yang berwarna pelangi ini dijual di Britain buat pertama kalinya dan ia tampak mekar indah.

Bunga asli ini juga dikenali sebagai happy rose, dibuat melalui proses inovatif di mana warna warni ini diekstrak menyuntiknya ke dalam batang.


Mawar pelangi ini ini telah dihasilkan oleh pemilik kebun bunga di Belanda iaitu FJ & Zn Zandbergen. Mereka telah bergabung untuk cuba mencipta bunga yang sempurna.

Mawar cantik ini boleh dibeli secara online di Interrose.co.uk.Setangkai mawar berharga £24.49, Manakala harga sedozen bunga warna-warni ini adalah £64.87.Mawar pelangi ini ini telah dihasilkan oleh pemilik kebun bunga di Belanda iaitu FJ & Zn Zandbergen. Mereka telah bergabung untuk cuba mencipta bunga yang sempurna.

Mawar cantik ini boleh dibeli secara online di Interrose.co.uk.Setangkai mawar berharga £24.49, Manakala harga sedozen bunga warna-warni ini adalah £64.87.

Comments
2 Comments

2 comments:

Rozuan Ismail said...

wah.uniknya.cantik sgt

Lovefools said...

hye there saje singgah. dh lme x singgah kat cni.. mari lah jenguk2 blog sy :P

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.