Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, January 10, 2012

Akibat Ketagih Melancap , Kemaluan Tersangkut Di Lubang Bangku

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Akibat Ketagih Melancap , Kemaluan Tersangkut Di Lubang Bangku 

WTF man !!!! Padan muka ko,sape suruh ko ketagih sangat sampai dengan bangku taman pun ko nak layan..Nah rasakan sekali...Baru ko tahu apa ertinya sakit tu..Muahahahaha...


[ Cerita Asal ]

Empat anggota SAR Hongkong harus menghabiskan 4 jam di sebuah taman untuk membebaskan penis seorang lelaki yang tersangkut di salah satu lubang bangku di taman Lantian, Hongkong – China.

Dari pengakuan si lelaki malang tersebut, diketahui penisnya menjadi terjepit dan tidak boleh dia lepaskan ketika dia menggunakan lubang besi di bangku taman tersebut untuk melakukan onani.Lelaki bernama Le Xing, 41 tahun, tersebut di duga seorang leaki yang kurang sihat mentalnya dan menghidap kelainan seks.

Lubang besi pada bangku tersebut terbilang kecil tetapi Le Xing memaksakan penisnya masuk kedalam lubang tersebut untuk melepaskan hasrat birahinya. Tetapi ketika penisnya menjadi tegang dan membesar dia menjadi panik sebab dia tidak boleh mengeluarkannya dari lubang tersebut. Akhirnya Le Xing menelefon polis meminta pertolongan.

Untuk membebaskan penis pria tersebut, anggota SAR terpaksa membawa Le Xing bersama dengan bangku besi sepanjang 2,5 meter tersebut ke hospital. Doktor mengatakan bahawa lelaki tersebut sangat beruntung sebab penisnya masih baik ketika dikeluarkan dari jepitan besi tersebut.

Para fotografer dalam foto yang mereka buat di surat khabar-surat khabar berbahasa China menunjukkan para petugas SAR ini membawa Le Xiang bersama logam tertutup selimut merah.

Dibawah ini adalah cuplikan video rakaman ketika Le Xing naik ambulans untuk di bawa ke Hospital. Nampak Le Xing mengerang kesakitan, tubuhnya bersama dengan bangku taman “KEKASIHnya”.Comments
1 Comments

1 comments:

Cik Rose Cute said...

Hish! buat malu jer..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.