Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, December 20, 2011

Produk Terbaik Untuk Parut Jerawat,Eyebag Dan Jeragat

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Sticky Post [ 19/12/11 - 20/12/11 ]

Aku tahu ramai yang nak ada muka handsome dan cantik kan..Aku pun nak macam tu jugak.Yela,sebagai seorang remaja,penampilan diri terutama muka yang paling kita perlu jaga supaya senang untuk kita menarik perhatian sesiapa pun.Aku tahu ramai jugak yang depressed sebab muka berjerawat dan berminyak dan tak yakin pada diri sendiri tapi kali ni ,aku nak bantu korang semua yang ada masalah jerawat.


Dulu pun aku tak yakin dengan diri aku sebab aku selalu kena dengan jerawat batu..Memang tension habis la..Tapi sekarang muka aku dah licin..Muahahaha...Korang mesti nak tahu ape rahsia aku kan..Hehe..Cuba tengok kat atas ni..

Di atas tu lah produk yang aku gunakan untuk menghilangkan kesan berminyak dan jerawat kat muka aku ni sampai licin.Memang aku jamin produk di atas tu 100% berkesan.

Nak tau sebab ape ? Cuba tengok bawah ni...
  • Merupakan brand nutrimetic
  • Terdapat dalam botol yang besar
  • Harga pasaran rm1++
  • Kini terdapat dalam pack mudah bawa 
  • Kecil  sesuai untuk yang baru ingin mencuba 
  • Terdapat dalam 3 size mini..5ml,8ml.12ml 
  • Harga serendah rm20 
  • Terhad hanya Dian Pixy 
  • Pack kecil tidak terdapat dimana2 stokis
Aku tahu ramai yang tak percaya kan dengan produk dia atas tu..Tapi,tak pe..Aku akan senaraikan sebab-sebab kenapa kornag perlu beli dan guna produk di atas.
  • Produk terbaik untuk hilangkan parut badan /muka..jerawat.jeragat,eyebag
  • Terbukti bekesan dengan lbeh 100 testimoni  (http://www.dianpixy.com/search/label/TESTIMONI%20APRICOT )
  • Dengan harga serendah rm20 anda boleh tampil cantik tanpa perlu belanja mahal
  • Berasaskan 98% pati apricot
  • Produk bebas kimia dan tanpa pengelupasan
Tak percaya lagi ? Cuba tengok " Screen Shot " testimoni kat bawah ni pulak...

Ok,dah percaya kan ? Hahaha..Kalau korang dah percaya dan berminat untuk dapatkan produk di atas tu..Boleh lah...
  • kunjungi  website dian pixy www.dianpixy.com/
  • Atau di facebook fanpage https://www.facebook.com/pages/Dian-pixy/101387363266346
  • Atau email terus ke jompixy@gmail.com
Jangan mesej aku pulak ye..Sebab bukan aku yang jual..Hehe..So,aku hope korang akan berpuas hati bila dah guna produk tu annti dan tengok kesannya dalam masa yang singkat....(^_^)....

Comments
1 Comments

1 comments:

Ana Muslimah said...

putera!!!
awk gune nutri-rich oil??
haha..
i loike it~ :P

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.