Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, December 13, 2011

Gambar Yang Boleh Buat Korang Jadi Gila ( 35 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Kucing Di Dalam Botol

HAHA,memang fail lah gambar bawah ni .Serius cun ,dia edit ke gambar betul ?aku tak dapat detect. korang rasa?

hahaa,real kan ?korang rasa betul tak ?


Comments
5 Comments

5 comments:

MajalahBiarBetul said...

aku rasa memang betul..kesian kucing tu

✿Ummi Myra✿ said...

Lgsung x pening. Cube amati betul2 hujung telingA kanan kucing tu. Nmpkkn sbnarnya botol tu botol pecah. Nmpk sgt dia msukkn kucing dlm botol yg pecah tu.lpstu dia cntumkn balik botol tu.

nur said...

KUCING KT BLAKANG BOTOL TUE KOT..SEYES SGT COMEL..:)

nur said...

KUCING KT BLAKANG BOTOL TUE KOT..SEYES SGT COMEL..:)

Anonymous said...

botol tu depan mmg dh bkk.. cube tgk betul2

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.