Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, December 3, 2011

Gambar Yang Boleh Buat Korang Jadi Gila ( 31 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Anjing Gigit Telur Sendiri

Hadey,memang fail gua tengok anjing ni buat aksi macam tu .Gigit Telor sendiri ye?hahaha,fail !


Perghhh,korang boleh buat macam tu ?Aku dah try tadi,tak boleh :P


Comments
1 Comments

1 comments:

hafiz hafizol said...

tipu.. aku tak gila lagi tgk gambar nieee

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.