Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, December 10, 2011

Cara Angkat Peti Sejuk Menggunakan Kereta

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Banyak pulak tutorial aku hari ni ,so aku nak ajar cara angkat peti sejuk .Emergency ke kalau nak pindah rumah ,bolehlah guna cara ni .



Senang je ,korang duduk dalam bumper kereta ,then angkat macam tu .senang kan?


Comments
1 Comments

1 comments:

miss kinah said...

hahaha..macam2 ...

apa pun boleh jadi if sanggup buat

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.