Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, December 2, 2011

Bukti Google Anti Agama Islam

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Sekarang ni banyak dah google buat dekat kita.Dulu nak delete map palestin lah .Now?


Amacam ?adakah ini sengaja? Korang pikir lah sendiri okey.


Comments
2 Comments

2 comments:

lembu said...

ape plak nak salahkan google.. salahkan org yg search keywords tu la.. kan melibatkan SEO ni?

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

ni bahasa melayu, orang yang cakap bahasa melayu gak yang ramai search benda ni,. fitnah orang bukan islam berdosa besar tau. ada ayat dalam quran melarang kira mefitnah orang bukan islam.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.