Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, December 2, 2011

Beza Budak Hot Dan Tak Hot Dekat Facebook

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

 Alah,benda ni dah normal berlaku,siapa ramai kawan dekat facebook,memang banyak lah like status diorang walaupun benda mengarut je.Jom tengok gambar bawah ni :




P/S :bilangan likes dan komen tak bawak masuk kubur pun

sumber

Comments
2 Comments

2 comments:

Putera La Sangat said...

kau ni kejar trafik sampai copy org punyer je kan... tak best langsung blog kau

pRiNCe said...

kalau aku copy ,aku bagi kredit .
tu lah,jangan attack orang sesuke hati ye :)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.