Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, November 22, 2011

Tarikh Keputusan PMR 2011 Jatuh Pada...

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Tarikh keputusan PMR 2011 sememangnya dinanti-nanti oleh setiap pelajar. macam aku dulu ,perghh . waktu ni lah paling cuak ! takut result teruk !

 jadi ,tahun ni ,tarikh keputusan pmr 2011 jatuh pada 22 Disember 2011 /23 Disember 2011. Walau bagai mana pun ,tarikh akan berubah dari semasa ke semasa .bookmark post ni untuk dapatkan tarikh yang betul .


Comments
2 Comments

2 comments:

misz ifah said...

waaaa , mntak mntak 22.11 .. takot nye nak amek result ..

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Haloo..tuan punya blog, sy berminat nak masuk dalam widget "tempat skodeng" tu...kalau tuan blog nak, nak ajak tukar link bloglist lah ni hehe..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.