Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, December 15, 2011

Sewa RSS Feed FanPage

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Ramai yang bertanya kepada Aku, macam mana aku mendapat users online yang begitu ramai kadang-kadang mencecah lebih dari 1000 online users untuk blog ini..Aku sebenarnya menggunakan khidmat page @ fan pages untuk mempromosikan blog aku..


So dengan adanya fan page, Aku just letakkan application RSS FEED dan apabila aku update satu-satu entry..Aku tak perlu susah payah untuk ping di mana-mana group blogger untuk mendapatkan traffic..

Di bawah ni,adalah senarai Fan Pages yang akan disewakan bagi sesiapa sahaja yang berminat...
Sekiranya anda berminat,anda boleh lah contact Owner of The Pages DI SINI...Kelebihan sewa rss feed bagi Fan Page di atas ialah anda boleh mendapatkan traffik yang tinggi kerana hanya 3 feed sahaja dibenarkan untuk di sewa.Keutamaan diberikan kepada owner blog/website yang kurang traffik.

Dan akhir kata dari aku,majulah blog untuk Remaja..Hehe..Sempena nama blog aku..." Dunia Seorang Remaja "

Comments
2 Comments

2 comments:

maimon binti shafee said...

Nice blog !!

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun guna rss feed,, tapi nape macam dah tak berkesan je,, pelik,, tak update kat fb muja :(

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.