Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, November 8, 2011

Serius Gempak | Buka Penutup Tin Menggunakan Sudu

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

Bagi sesiapa yang sering terlupa bawa can opener untuk camping,aku syorkan korang guna teknik di bawah ni...Sebarang risiko di bawah tanggungjawab korang sendiri ye..Hehe..Gunakan teknik ni untuk kecemasan je tau....Muahahahahaha....


Terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Comments
1 Comments

1 comments:

F.U.Z.Z.Y said...

COOOL~!!
nak try lah buat lepas nih..
^_^

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.