Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, November 10, 2011

Realiti Kehidupan | Pakai Baju Macam Tak Pakai Baju ( 6 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

 Adoi...Ada lagi artis macam ni rupanya..Fesyen punya pasal die lebih rela tunjuk buntut die tanpa underwear supaya semua peminat dia boleh tengok..Pendapat aku la kan..Better dia tak pakai baju langsung..Biar semua bahagian badan dia dari atas hingga bawah peminat boleh layan..Dia pakai baju pun macam tak pakai baju je..Ni la dunia..Nak cepat naik nama diorang guna cara senang..TUNJUK BODY !!!!!



Betulkan ape aku cakap....Better tak payah pakai baju langsung....Adoi....


Comments
1 Comments

1 comments:

Izzati said...

bontot pun nampak. apeee daaa...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.