Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, November 10, 2011

Realiti Kehidupan | Betul ke Sikap Lelaki Macam Ni ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Cuba korang tengok gambar di bawah ni..Betul ke macam tu sikap lelaki ? Aku sebagai lelaki..Mestilah aku kata tak..Pendapat korang pulak macam mane ? Jangan lupe tinggalkan pendapat korang kat ruangan komen ye..Bagi aku lelaki dan perempuan, SAMA JE.....Hehehe..Betul x ?




Comments
5 Comments

5 comments:

Gimi said...

aku rasa sama je...

Nurjia Naiem said...

Haha :D

Ye kowt..

Masa bercinta, bau kentot yang busuk pown cakap wangi..

Bila dah jemu, bau wangi pown kata busuk..

Haha.. :D

Perlu saling memahami kowt :) macam hubungan suami isteri yang dah berpuluh puluh tahun tu.. Boleh je dorang berkekalan..

Gaduh tu perkara biasa kowt.. Kalau tak gaduh, tak syok lahh :)


^___^

Rozuan Ismail said...

x semua org mcm tuh.bergantung pada individu

iMah said...

ade jugak perempuan yg kuat marah2..

bergantung kat individu lah kan..

bukan sume laki lah mcm ni..

smoochiee_poo said...

memang angry birds pun dua2.. hahaha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.