Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, December 18, 2011

Kemaluan Kelawar Sama Dengan Kemaluan Lelaki?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
.
Okey fail.aku tak pernaht ahu pulak kelawar punya macam lelaki punya.tak sure if gambar ni edit or tak .sebab serius kalau jumpa kelawar ..Tak terniat pun nak tengok benda tu !



Korang Pernah tengok ke?aku tak..serius,betul ke gambar ni ?atau edit semata-mata.?


Comments
1 Comments

1 comments:

deen azmee said...

maybe edit kot.. macam pelik je.. hahaha!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.