Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, November 4, 2011

Justin Bieber Bertekad Menukar Jantina Menjadi Perempuan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

Kenal Justin Bieber? Mesti korang kenal kan..mustahil la tak kenal kot, baru-baru ni Justin Bieber muncul dengan teaser lagu terbarunya untuk Sambutan Krismas tahun ini iaitu Mistletoe. Baru beberapa minggu berada di laman YouTube, Video Lagu Mistletoe dah pun berjaya mendapat lebih daripada 27 juta views. Hebat bukan? Dan kali ni, Justin Bieber bertekad menukar jantinanya menjadi seorang budak perempuan yang cantik dan cute....


Berita JUSTIN BIEBER BERTEKAD MENUKAR JANTINANYA menjadi topik perbualan hangat di internet semalam dan beberapa laman web gosip artis Hollywood yang terkenal turut memuatkan cerita yang sama, iaitu Justin Bieber bertekad menukar jantinanya. Bagaimanakah rupa Justin Bieber jika dia meneruskan niat menukar jantina? Jom kita tengok…


sumber

Comments
1 Comments

1 comments:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Tertipu kejap
Tapi comel sungguh kan...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.