Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, December 1, 2011

Car Wash Dengan Berbikini Di Rusia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Bikini tu apa? entah aku tak tahu. korang tahu lah.yang aku tahu dekat rusia diorang ada buat package car wash dengan pakai bikini je.tapi bikini tu ape?serius aku tak tahu .


Gua rasa kalau macam ni,berebut orang pegi car wash lol!sanggup duduk dalam kereta. ceittt


Comments
1 Comments

1 comments:

Nida said...

mak uih... mengucap panjang tok imam kalau hantar cuci keta kat sini

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.