Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, December 19, 2011

Rogol Bayi 4 Bulan ,Kepala & Kemaluan Dipotong Samseng

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..


AMARAN.: Gambar yang akan anda lihat agak mengerikan. Kepada pengunjung yang bersimpati dengan keadaan perogol ini diharap jangan cuba memberanikan diri menatap gambar yang disertakan.

Seorang perogol yang merogol bayi berusia 4 bulan dipenggal kepalanya dan kemaluannya dipotong oleh samseng-samseng tempatan. Kejadian berlaku di Brazil.

Sememangnya samseng-samseng ini bertindak kejam dan melampau, rasanya tidak wajar apa yang mereka lakukan kepada perogol ini. Belum cukup penghinaan buat perogol walaupun dengan kematian yang sebegini.

Rasanya biarkan dia hidup…Lumpuhkan kemaluannya dan biarkan dia rasa penghinaan sebegini sepanjang hayatnya atau tempatkan si perogol bersama dengan binatang…dan pastikan dia puaskan nafsunya dengan binatang kerana padanan nafsu binatangnya hanya sesuai untuk binatang.

Bayangkan bayi berusia 4 bulan yang dirogolnya, sememangnya penamat hidup sebegini yang paling layak untuk si perogol yang lebih binatang dari binatang.

sumber

Comments
2 Comments

2 comments:

Gimi said...

wooo..seram pic tu..
samseng pun x suka perogol...

bayi 4 bulan pn nak rogol..ish2

ziziezizide said...

kalau aku jadi samseng tu, aku seksa dia sampai mati! ade ke baby umo 4 bulan die rogol,,
amek la yg besar skett,,
nenek yg dressing mcm beerlady tu ke,,
pe ah,,

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.