Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, October 15, 2011

Gambar Yang Boleh Buat Korang Jadi Gila ( 7 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Hari ni ramai pulak yang dah naik gila tengok koleksi gambar-gambar yang aku publish sepanjang hari..Hehe..Kali ni aku nak post lagi pasal kegilaan seorang wanita yang pergi ke shopping mall tanpa pakaian pun..Dengan kata lain pergi ke kedai handphone dengan cara berbogel..Haha...Mungkin nak tunjuk body kot...(^_^)...




Untung lah kan ? Hehehe...Kalau lah perempuan macam ni lalu depan mata aku...Akan ku rakan setiap detik saat-saat indah itu...Hehehe..(^_^).....

sumber


Comments
2 Comments

2 comments:

KertasWarnaMerah said...

stetment yang last tu menunjukkan hang memang gatai..haha^^

myravea said...

amboi, ayat akan ku rakam tu rase mcm nak keneeeee je..tarik tinge kang uu..hahaha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.