Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, October 27, 2011

Gambar Pasangan Kekasih Sedang Berasmara Di Sebalik Pokok

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Lama juga tak buat post macam ni kan..Hahaha..Kali ni aku nak kongsi satu gambar best dengan korang semua..Gambar ni aku dapat dari kawan aku yang suka skodeng pasangan kekasih yang sedang buat projek di dalam semak dan sebalik pokok..Layan gambar di bawah ni.




Romantik kan ? Pandai diorang cari port yang best untuk berasmara..Hahaha..>_<....


Comments
2 Comments

2 comments:

SURIA AMANDA said...

hahahaha...ingat memang betul gambo org..notty eh...

aimie amalina said...

kaakakakaka
mcm2 la aihh

nila alam Nya =]

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.