Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, October 25, 2011

Gambar Gila | Korang Tengok , Korang Fikir , Korang Komen

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Aku tak tahu ape masalah gadis cantik ni..Aku rasa dengan muka dia yang innocent tu pasti ramai lelaki yang handsome akn mudah jatuh hati pada dia.Tapi aku pelik kenapa dia memilih untuk merosakkan muka dia yang cantik tu..Korang tengoklah gambar di bawah dan jangan lupe tinggalkan pendapat korang ye...>_<.....

Dari rupa secantik ni,gadis ini memilih untuk merosakkan muka dia seperti gambar di bawah....>_<.....



Opssss...Jangan lupa tinggalkan pendapat korang ye.....


Comments
3 Comments

3 comments:

Nurul Mazni Sawal said...

errrr.. obses sangat kot?? macam rupaaaaa lembu jer. huk3..

iMah said...

siap ade tanduk lagi..
peeeeeeeeeergh..

Cik Lya said...

perghh.. muke da lawa pun na ubh cmtu ke....--"

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.