Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, November 5, 2011

Update Terkini Contest Bergambar Bernilai RM200

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua...

 Update !!!!

Kepada para peserta...Diharap korang sabar menunggu keputusan contest ni nanti ye...Sekarang ini aku dah ada list pemenang untuk kategori 1,2 & 3..dan mungkin minggu ini aku akan siapkan list pemenag kategori ke-4..So,aku akan umumkan minggu hadapan...Bagi sesiapa yang belum tahu hadiah untuk para pemenang..Sila lihat di bawah ni..Gempak bukan..Hehehe...Sori sebab lambat..Terlalu sibuk dengan kehidupan sebagai seorang pelajar...>_<.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Semua dah tahu bukan yang bahawa malam ini adalah malam terakhir contest yang aku anjurkan selama berbulan-bulan lamanya ini..Bagi sesiapa yang tidak menahu pasal contest yang gempak ini boleh rujuk di sini.Untuk entry kali ini aku akan update dengan senarai nama sponsor,hadiah untuk para pemenang dan juga senarai nama blogger yang join contest ini...


..Senarai Sponsor..

11 ) Farisha Ainan - RM50 Cash ( Hadiah Utama )
Macam mana ? Banyak tak sponsor untuk contest ni ? So,macam mana pula hadiah dia ? Hahaha..Sabar-sabar..Macam yang kau mention sebelum ni..Setiap kategori ada 3 pemenang kan..1,2 dan juga 3..So,kalau ada 4 kategori maksudnya ada 12 pemenang la kan..Cuba tengok kat sini ..

Hadiah !!!!

Setiap kategori akan mempunyai 3 pemenang...
  1. Pemenang pertama : RM50 ( CASH ) + Video & Photoshooting Bersama Pujangga Studio + Branded PerfumeRuang Pengiklanan 3 bulan di Dunia Lelaki Maskulin + Muffins + Keychain
  2. Pemenang Kedua : Voucher RM20 + Necklace + Ruang Pengiklanan 3 bulan di Dunia Lelaki Maskulin + Muffins + Keychains
  3. Pemenang Ketiga : Pashmina + Muffins + Keychains
Macam mana ? Hadiah dia tak cukup menarik lagi ke ? Kalau korang dah cakap macam tu..Aku tak boleh nak komen ape-ape lagi la...Kalau korang fikir kontest yang aku anjurkan ni tiada sambutan..Cuba tanya peserta yang dah join ..Hehe..


Alhamdulillah setakat ni ,peserta yang dah join melebihi 386 orang..Korang tetap tak berminat ke untuk merebut hadiah-hadia yang menarik di atas tu ? Haha..Kalau tak berminat ,tak mengapa..Ramai lagi orang yang berminat....^_^...

Ok.di bawah ini adalah contoh-contoh cara promosi aku untuk para sponsor yang berbaik hati ingin memberikan tajaan mereka..Cuba kornag tengok,mana tahu kornag berminat untuk buat advertorial/sponsored post di blog aku ni ke...Hehe..


Ok.aku rasa tu je la aku nak bebel hari ni..Penat sangat badan aku ni..So,aku nak ucapkan Good Luck kepada sesiapa yang jon contest aku ni..Ingat ye tarikh tutup contest ini adalah malam ni pada pukul..

11.59.59 Malam 30 September 2011..

So,sape-sape yang belum join dan teringin untuk join,boleh lah tengok di sini ye....



Comments
3 Comments

3 comments:

Panggil Aku Han said...

Ramai jugak yang join...
han tgk2 je...sbb xde gmbr...huhu

Yui Light said...

Kalau zaman persekolahan kat universiti boleh tak? Kire persekolahan jugak ke tu? hahaa

Ummi Atthiyah ILS said...

aik? bile keputusan?

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.