Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, September 11, 2011

Senarai Nama Hacker Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Kali ni aku nak shared dengan korang semua tentang senarai nama Hacker yang telah di list kan oleh Bro John.Aku tak kenal sape dia sebenarnya tapi aku tertarik dengan list yang dia baut..So,aku nak share dengan korang.Slebihnya ,korang fikirlah sendiri ye..Hehe..


 So,ada tak nama korang..Kalau ada,korang memang hacker berjaya kerana sudah dikenali ramai orang..Hehehe..Tahniah aku ucapkan..(^^,)...



Comments
6 Comments

6 comments:

Anonymous said...

layak ke aku jadi blogger kalau xde blogger tp lepak dengan budak2 blogger? sure tak kan

so kalau layak ke aku jadi hacker kalau xprnh hack tp lepak dengan hacker?

tu je nak tahu... :-)

Nur Fannun said...

owh, rileks Crew tu hackers rupanya...

peNulis SeNjA said...

aku x de ok bai

ekabukanmakcikkau. said...

alahh asal gua takdek . takpe ahh maybe nama gua belakang sikit kot gua kan newbie .muahahhahaha

Terbang Bersamaku said...

nie smua org yg teror ngan komputer n IT..

Ikhlas Abdul Khalil said...

whats the matter ni asl nme aq ad

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.