Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, September 3, 2011

Rahsia Facebook Perempuan Berbanding Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pernah tak korang terfikir bahawa Facebook perempuan lebih hot berbanding lelaki ? Di bawah ini aku ada bukti untuk membenarkan sangkaan aku tu..Korang tengok lah baik-baik ye...:(^^,)..


Di atas adlah gambar kajian untuk fb lelaki dan perempuan yang tak online selama seminggu...Korang rasa betul ke tak ? Hehehe...


Comments
3 Comments

3 comments:

reenapple said...

errr... serius tk setuju langsung...hahah

myravea said...

huhu..rasanye notification tu yg lebih :p

nurul diana said...

yeahh btul sngtt =='

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.