Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, September 19, 2011

Monyet Geram Tengok Awek Pakai Seksi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

One word dari aku untuk gambar di bawah ni..." PADAN MUKA "..Sape suruh dia pakai seksi,monyet pun dah geram sebab menyeksakan mata dia,apatah lagi bagi lelaki sejati macam aku ni..Hurmmmm...


So,aku doakan binatang yang lain pun buat benda yang sama bila tengok perempuan yang pakai seksi,suapay die serik nak pakai seksi-seksi lagi..Hahaha...


Comments
3 Comments

3 comments:

azam said...

hehehe......geram teramat dah ni

peNulis SeNjA said...

errrrrrrrrrrrr huhuhuhuhu sakit mate

CIK PARO! said...

monyet pun ade perasaan..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.