Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, September 26, 2011

Kisah Seram Mengenai Mandi Belut Yang Wajib Diketahui

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Korang kenal tak haiwan bernama belut ? Aku tahu ramai yang suka makan belut kan kerana untuk menjadi awet muda..Tapi pernah tak korang dengar kisah seram mengenai belut ? Kalau belu,better kornag baca di bawah ni..

Seorang lelaki Cina yang mencuba rawatan kecantikan mandi dengan belut hidup akhirnya terpaksa menanggung kesakitan apabila seekor anak belut masuk ke dalam zakarnya.
Vain Zhang Nan, 56, dimaklumkan mandi dengan belut akan membuatkan beliau kelihatan 10 tahun lebih muda kerana belut-belut menggigit lapisan kulit mati.

Justeru, dia membeli sepuluh ekor anak belut di pasaran tempatan di bandar Honghu, Wilayah Hubei, dan membuat keputusan untuk mencubanya di rumah. Malangnya seekor anak belut 6 inci panjang berenang sehingga ke uretra dan masuk ke dalam pundi kencing.

“ Tiba-tiba saya merasakan sakit teramat dan menyedari belut kecil telah berada di hujung zakar saya. Saya cuba untuk menangkap dan menariknya keluar, tetapi belut itu terlalu licin, ia hilang dan telah masuk ke dalam zakar saya.'
Dia segera menuju ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Lelaki itu telah menjalani pembedahan selama tiga jam untuk mengeluarkan anak belut dan doktor mendapati anak belut tersebut telah mati.

Pakar bedah Jin Wang berkata, “Sifat licin badan belut membuatkan ia mampu masuk ke dalam kemaluan Nan. Diameter salur kencing pada zakar lelaki hanya sedikit sempit, tetapi kerana belut agak licin, badannya umpama dilumur minyak hitam atau pelincir, maka ia boleh menyelinap masuk melalui lubang sempit seperti salur kencing zakar dengan mudah.”

Amacam ? Seram tak ? So,lepas ni kau syorkan korang cuba lah teknik mandi belut untuk dapat kesan sampingan dengan cepat..(>_<).....

Comments
0 Comments

0 comments:

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.