Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, September 9, 2011

Kaum Wanita Menuntut Hak Untuk Pamerkan Payudara

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Inilah bukti keruntuhan fahaman pemuja kesamaan jantina. Ingin disamakan dengan lelaki, kaum wanita Amerika Syarikat berdemo telanjang di jalanan untuk dibenarkan menampakkan dada, sama seperti para lelaki.



Puluhan wanita melakukan tunjuk perasaan di jalan sekitar Venice Beach, California, untuk memperingati Hari Kesamatarafan Wanita, mereka melakukan perarakan dengan keadaan telanjang.

Seperti dilaporkan The Sun, mereka memprotes hak individu untuk disamakan dengan kaum lelaki, iaitu dibenarkan secara undang-undang untuk membuka bahagian dada di tempat umum, seperti kaum laki-laki.

Beberapa lelaki juga turut serta dalam demo ini. Aksi tahunan yang telah diadakan kali keempat ini untuk menuntut agar dibenarkan mempamerkan payudara. Demo tak senonoh ini diadakan oleh website GoTop ####. org, sebuah laman porno Inggeris.


Prince : Bodoh kan ?


Comments
5 Comments

5 comments:

WanAcu said...

eeee... bongok ar....

iMah said...

erm..
jangan la malaysia jadi mcm ni jugak..
bukan malaysia je la..
negare yang ade orang islam..

zety said...

ini yang die katakan negara berpemikiran kelas pertama??

sangat tak tahu malu.

nauzubillah

Mr.Baiz said...

dorang nin memang suke mengajar negara islam mende yang bukan2..

Mr.Baiz said...

dorang memang suke mengajar org islam mende yang tak elok

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.