Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, August 6, 2011

Video - Bayi Comel Belajar Berenang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Nak tengok video yang best tak ? Bulan-bulan puasa ni aku kena kurangkan entry pasal artis sebab orang kata aku ni bulan-bulan puasa pun nak bergosip..Ada yang kata aku nak makan traffik tinggi pun ada..Hello,blog den ini blog perkongsian,so,mestilah den kongsi pasal isu semasa ye dak..Haha..

Ok,back to main topic,aku cuma nak tunjuk video yang dilakonkan oleh si bayi yang cute mute dan baru berumur 8 bulan..Cuba tengok kat bawah ini..:)


Comel tak bayi dalm video kat atas tu..Haha..Sape baby tu ? 

Sebenarnya baby tu adik aku dan aku la yang rakamkan video tu..Sorry to say sebab video tak berapa elok..Aku rakam guna handphone cikai je..Jangan lupa vote ye..Hehe...

Oppppss...Boleh korang like FanPage aku tak sebagai support kepada aku..Kalau korang sudi la kan..Sape lah aku di dunia blogging ni kan..? Hukhuk..:(









korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini




..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )



Comments
1 Comments

1 comments:

Terbang Bersamaku said...

comel baby tue....(^_______^)

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.