Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, August 26, 2011

Sponsor # 6 : Video & Photo Shooting Bersama Pujangga Studio

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Alhamdulillah,dalam bulan Ramadhan ini rezeki aku mencurah-curah dalam menjayakan contest yang anjurkan yang hampir 3 bulan berlangsung.Kali ini,aku sekali lagi dihubungi oleh pihak penaja yang lain yang menyatakan minat mereka untuk menaja hadiah bagi contest yang semakin menarik ini..Setakat ini,contest ini telah berjaya menarik hampir 380 penyertaan dengan pelbagai gambar yang menarik untuk dipertandingkan..

Facebook Pujangga Studio- Klik Gambar Di Atas

Setelah berbincang hampir sejam dengan pihak penaja,[ Pujangga Studio ] ,mereka telah bersetuju untuk memberikan membuat Video & Photo shoot bersama para pemenang utama ( 4 Pemenang ) bagi setiap kategori di bawah arahan Pujangga Studio sendiri.Bukan itu sahaja,malah pihak penaja berjanji akan memuat naik hasil karya pemenang untuk ditonton secara online..Menarik bukan ?


Berita baik bagi para pemenang,anda boleh tentukan waktu bila untuk menjalankan shooting bersama Pujangga Studio..Sebagai menghargai kemenangan anda ,pihak Pujangga Studio juga berjanji akan membuat sebuah video pendek berkaitan dengan Gambar-gambar yang andapertaruhkan untuk memenangi contest ini.

Di bawah ini adalah salah satu video yang cukup menarik di bawah arahan Pujangga Studio..Sila lah nikmatinya...



Awesome bukan ? Inilah kemampuan Pujangga Studio..Pemenang utama memang sangat beruntung..

Pujangga Studio turut menyediakan khidmat mereka dalam video & photo shoot bagi majlis-majlis besar seperti :
  • Majlis Perkahwinan
  • Majlis Keraian
  • Majlis Petunangan
  • Majlis Berkhatan
  • etc
dengan menggunakan HDSLR Cinematic..Untuk info selanjutnya,anda boleh lah melihat link yang saya berikan di bawah ini


Produk yang diberikan Ole Pujangga Studio :
  • MTV @ Highlight Istimewa meliputi sinopsis keseluruhan rakaman perjalanan majlis dengan kreatif shoot dan rakaman terbaik.
  • Video penuh yang telah diedit beserta background music pilihan bagi menceriakan majlis
  • Video dimuatkan ke dalam DVD dengan HD quality sebanyak 3 Master Copy

Opps..Bagi sesiapa yang tak join lagi..Cepat-cepat join..Hadiah dia semakin lama semakin bertambah tahu..So,jangan menyesal nanti kalau korang tak join..Hehe..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!

Kalau korang rasa contest ini tak best,korang boleh la tanya mereka yang dah join..:)

Senarai Nama Peserta




# Dapatkan RM 1 dengan setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan di SINI.

# Berminat untuk melihat Samsung Galaxy Tab 10.1 yang baru..Cepat..Sebelum peluang keemasan ini terlepas begitu sahaja..Klik Sini

# Jom sajikan Mamme Monsters Snack sebagai kuih raya..Memang berbaloi..Klik Sini


Comments
3 Comments

3 comments:

'mitchie' yusoff said...

da tngok da hasil pujangga studio ..
best2 ... thanks to abg rizal momok ...

Santri T.P.I.N.I said...

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

pujanggastudio said...

Good Luck to all blogger yang menyertai pertandingan ini... Salam Aidilfitri....

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.