Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, August 26, 2011

Seram - Berani Naik Kereta Api Di Bangladesh ? ( Part 1 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pernah tak korang bayangkan macam mane sistem kenderaan awam di negara-negara lain ? Kalau yang tak pernah bayangkan,meh aku tunjukkan gambar menarik kepada korang semua..Biar mata korang melopong tengok..











Amacam ? Ada beran tak nak naik bila tengok gambar-gambar kata atas ni ? Seram kan ? Hahaha..ni baru part 1 tau..Ada satu lagi part yang kan aku update secepat mungkin..Korang tunggu la ye..:)

# Dapatkan RM 3 dengan setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan di SINI..& di SINI

# Mahu beraya bersama penyampai ERA kegemaran anda? Hantarkan jemputan anda segera di SINI

# Berminat untuk melihat Samsung Galaxy Tab 10.1 yang baru..Cepat..Sebelum peluang keemasan ini terlepas begitu sahaja..Klik Sini

# Jom sajikan Mamme Monsters Snack sebagai kuih raya..Memang berbaloi..Klik Sini


Comments
2 Comments

2 comments:

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! bERANi gila diorang ni

Freaky said...

memang sah aku xkan naik :D

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.