Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, August 18, 2011

Saat-saat Indah Norman Hakim & Abby Abadi Bersama

aAssalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Dipetik melalui Facebook milik Abby Abadi Fan Page, gambar dibawah ini diambil ketika bulan Ramadhan baru-baru ini. Norman Hakim berbuka puasa bersama-sama anak-anaknya. Sehinggakan detik-detik manis ini diphoto oleh Abby sendiri. Anak-anak Norman masih lagi sayangkan papanya. Korang layan lah dulu foto kat bawah ni, manalah tahu ada buat korang sedih dan terharu. Hehe..(^^,)..














Bahagia bukan ? Alangkah indahnya jika mereka tetap bersama sampai sekarang tapi jodoh dah ditetapkan oleh-NYA..Bulan 9 ni giliran Norman dengan Memey pulak..Kita doakan dia bahagia dengan pasangan baru ye..




korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


..Senarai Sponsor..

1 ) Blogshop AnisUmbrella - Necklace
2 ) Blogshop Shawl Najihah - Pashmina
3 ) Admin Dunia Lelaki Maskulin - Ruang Pengiklanan x 3 bulan
4 ) Admin Diary Amni - RM50 cash ( Hadiah Utama )
5 ) Admin Diari Kehidupanku - KeyChain Sulaman Nama ( 12 Unit )


Comments
4 Comments

4 comments:

Nurul Hidayah said...

hah, abby dh kahwin??
dgn sper??

azie5ouh!8 said...

they used to be a happy couple.

My Name is Mar said...

CONFIRM ada yang sakit hati tgok gmbr ni.....
Lalalala~~

Terbang Bersamaku said...

sweet couple..tapi dah takde jodoh..hurm..nak wat camner kan..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.