Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Thursday, August 4, 2011

Pendedahan Sensasi - Imej Pelik Di Google Maps

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Semalam bagi yang tidur lambat tahu apa kekeceohan yang berlaku di Facebook..Bagi ayng tidur awal mesti korang tak tahu apa-apa..So,aku buat entry ini untuk bagi tahu korang pasal kekecohan yang berlaku di Facebook semalam yang berkaitan dengan Google Maps.Cuba korang tengok gambar di bawah ini..

Sebenarnya inilah kekecohansemalam tu..Bagi sesiapa yang tak dapat lihat dengan jelas tulisan di atas boleh la tengok kat sini ye..
  1. Buka Google Maps ( Maps.google.com ) 
  2. Search 47.110579,9.227568 <<copy and paste kt search.. 
  3. Cari panah warna hijau, trus klik 'street view' 
  4. Tekan gambar ke arah atas dan tekan kiri dan tengok apa yang ada kat langit...
Bagi sesiapa yang dah malas nak buka Google Maps,boleh la tengok gambar di bawah ni..:)


Korang rasa gambar ape tu ek ? Hahaha..:)


korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

peachippo said...

hohoho...gambar ape tuuuu? :P

'mitchie' yusoff said...

cam gmbar 2 org ngah jalan jek

SURIA AMANDA said...

macam gambar angel jer dik....

Amanina Azizan said...

Err mcm pic due org mcm anak n bapak .. jalan ..Errr..

ceriteraliyana said...

gambar apekah itu??????

Finaz Jaafar said...

kte buat jgk tadi n mmg jmpe gmba tu..cme xtau gmbr pe tu..cm 2 org

syErAh said...

rase seram je bile tengok gambar tu.. =x

*nampak macam bayangan manusia

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.