Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, July 10, 2011

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

Assalamualaikum..

Korang mesti kenal siapa Maria Ozawa kan..Kalau tak kenal tipulah..Sebab anak-anak muda sekarang ni semua kenal dia ..Yela..Kalau korang tak kenal pun mesti pernah dengar name die..Ok,aku bukan nak cerita pasal die..Aku tak berminat,tapi aku yakin mesti korang nak tengok wajah sebenar maria ozawa yang fresh kan..

Wajah dengan Make Up

Untuk wajah die tanpa make up sila lihat kat bawah ye..Harap korang semua jangan terjkejut pulak ye..:)

Surprise !!!!!!!!!!!


Bagi peminat2 die ,Jangan marah aku pulak ye sebab aku tunjuk muka sebenar die..Hehe..

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
19 Comments

19 comments:

alif ismail said...

biasalah kuasa solekan...huhuhu...

Shafika Syuhada Rosli said...

perempuan & makeup . =P

Shaherah said...

make up tu magic.. >.<"

suka.masa. said...

hahaahhaah....aku tak kenal! tapi mmg cantik muka dia..hahah

suka.masa. said...

aku tak kenal!! tapi ada rakan2 cakap pasal dia! tapi muka dia cntik lah..hahah

suka.masa. said...

aku tak kenal!! tapi ada rakan2 cakap pasal dia! tapi muka dia cntik lah..hahah

Terbang Bersamaku said...

tak kenal maria ozawa nie..tapi pnah dgr2 name die..
~lainnye muka die yg ori ngan yg make up tue..
`

SPEK HITAM said...

what a bitch. hekhekhek. sian2

epics said...

aku pun tak kenal. sape ni?

khunsuriyatit said...

aiseh mennn....buruknya....

Kamil Kahar said...

ok per...stim je aku tgk walaupun x ber make up...hahaha... JOKING!!!

elashes said...

Urgghh,.. sgt bbeza.. lau jumpa tepi jln nie, konfem xkenal.. haha

CikHaniBhulat said...

biasala tu..retis2 lain pon kalo xmake up bukan cantik sgt pon =}

Sunah Sakura said...

siti nurhaliza jugak yang cantik tanpa mekap...

Awan Fantasia said...

memang comel giler kot..

BERITA SENSASI BERSIH 2.0!!:
MODEL TERBARU KERETA VIOS!!
VIDEO PANAS BERSIH 2.0 DIDEDAHKAN!!

Nexus Axis said...

ok juga pun gambar x da makeup tu..

Cik Aish said...

sapa maria ozawaa?

Love MyAinun said...

okae la tu. itam2 tu cm pelik je. xkan dia x jaga?

Check out our Korean-Made contact lens here! Free Postage within Malaysia! Menarik dan berpatutan! :)Mari singgah www.lovemyainun.blogspot.com

Hamidi Fizie Bin Ahmad said...

ek eleh maria zawa pun x kenal...maria ozawa tu pornstar terkenal asia de..pelakon lucah...memang terkenal nama beliau ni di indonesia sebb dia pernah datang indonesia...kat malaysia ni sape yg jenis layan porno memang kenal la..pe susah search la google kenali dia siapa ..apeda

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.