Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, July 2, 2011

[ Video ] Belon Berapi Versi Fail

Assalamualaikum..

Korang pernah tengok belon berapi tak ? Aku yakin korang mesti tak pernah kan..So,malam ni aku nak tunjuk kat korang semua video belon berpai..Bukan belon udara ok..Tapi belon yang adik2 korang selalu main tu boleh keluarkan api..Tapi versi fail la..Sebab ape aku kate fail ? Korang boleh tengok kat bawah ni sendiri..Baru korang tau fail ke tak..Muahahaha...:)




Pendapat Aku : Fail kan...hahaha..
Pendapat Korang : ?????

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
2 Comments

2 comments:

nohoho =) said...

belon tu tak tutup betul2 tu...kalau tak ok je rase nye

Freaky said...

haha penah tengok video ni

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.