Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, July 25, 2011

The Real BatMobile - Kereta Batman Yang Sebenar

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Aku tahu ramai yang memang kipas susah mati cerita Batman kan..Bukan setakat tu sahaja..Aku juga tahu jika korang memang selalu berangan nak memiliki kereta Batman kan..Mesti korang fikir ianya mustahil kan..Tapi sekaran tak lagi,apabila BatMobile yang sebenar telah wujud..Nak tengok buktinya ? Aku ada koleksi BatMobile buatan sendiri oleh Casey Putsch.Casey Putsch adalah seorang yang sangat fanatik dengan superhero DC Comics, Batman telah mencipta Batmobile seperti di dalam cerita Batman. Enjin turbin yang diciptanya adalah seperti Batmobile yang sebenar. Putsch juga menggunakan Apple Ipad untuk diletakkan di dalam kereta buatannya itu sebagai GPS. Enjin Batmobile ini mampu memberikan 385 kuasa kuda bagi menggerakkan kereta seberat 2,800 pound ini. Hebat betul.


So,amacam ? Kagum tak ?


Sumber : melayukuhebat


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
1 Comments
 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.