Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 19, 2011

Gambar Tentera US Merogol Wanita Iraq ( 6 Gambar )

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

Bila melihat gambar-gambar yang aku jumpa waktu blogwalking ,aku menjadi bengang secara tiba-tiba..Mana tidaknya,wanita Islam yang suci diperbinatangkan oleh tentera US yang disanjung -sanjung bahawa mereka membantu Iraq membawa keamanan..Adakah ini keamanan dan kedamaian yang mereka ingin buktikan..?


Maaf..Aku tak tahu bila tarikh sebenar gambar-gambar ini..Korang boleh tengok dari sumber di bawah ini..


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
11 Comments

11 comments:

ryuuzaki-kun said...

sumpah, kurang ajar...
semoga laknat Allah menyertai mereka, Amin...

betapa bejad nya mereka!!
bayangkan, saat ini dunia di dominasi oleh orang-orang semacam itu!!! orang-orang najis pengikut iblis!!

pantas saja dunia ini sering ditimpa bencana... Ya Allah cabutlah kekuasaan mereka dengan segera,...

putri_roh said...

mmg S**L.... selamat ke dorang neh?

Awan Fantasia said...

si** la dorang nie..xdak benda lain ke dorang nak buat

TERBAIK SAAT INI!!:
UMNO Sudah Mengambil Alih KFC Holding??
Video Najib Dimalukan Di London!!

Roti Telur said...

perh..kejam la tentera ni..takda belas kasihan :((

Sery Suryani said...

jahat..jahat..jahat..

rain ilias said...

astarghfirullahalazim.... :"(
nauzubillah!

n0n0n said...

nama pn US....paksi yahudi nk jatuhkn Islam...sbb tu kne jaga2 skrg ni....xdpt cara kasar,diorg guna cara halus....BERSIH tu salah satu event tajaan diorg tu....

miss Q said...

sdeh btol....x ley nk tgk smpai abes gmbr...semoga allah beri ketabahan kat wanita tu...

the 'f' word said...

semua dlm gambar tu pelakon porno la. jgn buat fitnah. siasat dulu sumber gambar

Double Y said...

Ini filem porno la tolol.. alahai..

Nizar_Ryza said...

sedih dengan komen2 diatas, percaya bulat2 tanpa usul periksa. Itu baju US Army di Iraq ke? jangan la JAHIL sangat..... nak Allah bagi ketabahan apa kat pelakon wanita tu? ada otak guna..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.