Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, July 22, 2011

Gambar Ratu Pondan Seluruh Dunia

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Mesti korang kenal kan apa itu pondan dan lebih dikenali dengan nama manjanya " Mak Nyah "..Bagi sesiapa yang belum sempat nak kenal mereka maka korang boleh la seacrh Google ape maksud pondan tu.Ataupun korang boleh la baca definisi aku tentang pondan di bawah ini..

" Pondan / Mak Nyah adalah seorang lelaki yang sempurna sifatnya tetapi gatal-gatal ingin menjadi seorang perempuan dengan melakukan pelbagai cara seperti meniru cara pemakaian,percakapan,dan " kelemahlembutan ".

Erk..betul ke apa yang aku tulis tu ?Lau korang tak yakin,korang boleh la buat definisi sendiri ye..

Berikut merupakan gambar-gambar Ratu Pondan dari serata dunia yang mengambil bahagian dalam Pertandingan Ratu Pondan Dunia, Miss International Quen yang diadakan di Pattaya Thailand, pada setiap tahun. Jangan tak tahu, pertandingan ini turut disertai oleh peserta daripada Malaysia, iaitu seorang pondan berbangsa Cina. Apa kata anda cuci mata melayan gambar-gambar mereka di bawah ini, dan sila berasa muak dan loya kerana mereka sebenarnya adalah LELAKI.

 Ratu Pondan Brazil

 Ratu Pondan China


 Ratu Pondan Columbia



Ratu Pondan Ecuador


 Ratu Pondan Filipina


 Ratu Pondan Indonesia


 Ratu Pondan Jepun (winner)


Ratu Pondan Jerman


Ratu Pondan Kanada


Ratu Pondan Korea


Ratu Pondan Malaysia


Ratu Pondan Mexico


Ratu Pondan Nepal


Ratu Pondan Perancis


Ratu Pondan Puerto Rico 


Ratu Pondan Sepanyol


Ratu Pondan Singapore


Ratu Pondan Sri Lanka

Ratu Pondan Switzerland

Ratu Pondan United Kingdom (UK)


Ratu Pondan United States (USA)


Ratu Pondan Venezuela



Ratu Pondan Thailand

Agak-agak korang la kan..ada tak sesiapa yang nak kahwin dengan " Ratu " tu ?

Sumber : melayukuhebat

Jangan Lupe Baca Di bawah Ini Ye..:)



korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

alif ismail said...

rasenye penah tgk post ni dulu...kat mane ek...

Roti Telur said...

geli aku tengok depa ni.. hahaha..

'mitchie' yusoff said...

yg thailand meletop!

:: Mrs.Eady :: said...

kalah perempuan ori!!aduhaiii...

'idun sa'idun said...

Hmmmphhh.. xtau nak ckp apa.. huhuhu

h A n Y S said...

mesti lah ada yg nak kawen dgn depa..gay kan ramai skang.. =.=

Ajeerah Fareha said...

sedih dorg lg lawa dr aku. HAHAHAHA.
ade yg betul2 meletup! XD

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.