Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, July 17, 2011

Gambar Persandingan Farah AF2 & Johan

Assalamualaikum semua..

Aku yakin semua orang dah tau pasal persandingan Farah AF2 dan suaminya Johan kan..So,hari ini aku nak tunjuk pada korang gambar-gambar persandingan mereka yang cukup cantik hasil tangan pakar iaitu Hafiz Ismail.

Amacam ..Terpegun kan dengan kecantikkan gambar yang di ambil ni..Memang hasil tangan seorang yang betul2 professional..Tahniah aku ucapakan Farah dan Johan kerana berjaya menamatkan zaman bujang mereka..Bila pula mereka nak bergelar Ibu Bapa ye..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
7 Comments

7 comments:

Aimi Bahari said...

diorang sama padan. =)

Halusinasi said...

mereka sangat sepadan^^

Suhazli said...

nak kawin macam farah jugak!eh bukan..macam johan..haha

Fadah said...

sepadan

LyNn AnaLya said...

tahniah buat farah dan johan ;)

Caythrine Amanda said...

cantek kan..sy tersangatlah suke dress die :))

AfiekJibril said...

tapi kesian..terbaca tweet Pak Nil....pak Nil ckp dy tak di jemput...kesian...

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.