Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, July 5, 2011

Bila Pakar Bom Gagal Memusnahkan Bom..Inilah Jadinya ( 7 Gambar )

Assalamulaikum..

Korang pernah tengok tak kereta meletup depan mata korang yang real punya..Bukan movie..Tapi kereta yang ada bom jangka..Kalau belum,aku bagi peluang pada korang untuk tengok sendiri apakah akibatnya kalau kita gagal memusnahkan bom dan kereta tu meletup betul2 di sebelah dia..








Pendapat Aku : Agak2 ape ek yang berlaku kepada pakar bom tu ?
Pendapat Korang : ???? ( pendapat yang bernas entry die akan dipromotekan dalam blog aku esok )


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
16 Comments

16 comments:

Terbang Bersamaku said...

pendapat saya:- pakar bom tue sempat larikan diri dan menyorok...sebab nye kat gmabar yg ketiga tue menunjukkan pakar bom tu tengah bergerak...~

SiS NaD said...

Salam Prince...

Sis rasa pakar bom tu dah selamat dihantar ke hospital...

Kamil Kahar said...

pakar bom tu da hancur...mslhnye bom kot...mmg maut r...kalo selamat da lame pakar bom tu tunjuk gmbr peace... :P

HaFiz said...

ni...ni...klau aku jadi director lah, aku wat pakar bom tu hidup tp trauma sampai di dpt defuse bom sekuat tu lagi sekali...sbb penjahat tu xmungkin buat sekali je mesti dia nak buat lagi...kuat tu bom tu pergh!!

Roti Telur said...

pakar bom tu sempat menyelamatkan diri dan mengalami kecederaan ringan..

Budak Botak said...

FAKTA: Pakar Bom tu tak jadi apa2, dia pakai baju besi. Sekian terima kasih. He3...

AMMAR YASIR said...

Pakar bom tu sihat walafiat je bro.. Siap main dam haji lagi kat kedai kopi. Biasalah kan dah pakai baju kalis bom. Don't worry be happy bro

Mambang Terbang said...

mengikut pada gambar yg ke-4 rasenye pakar bom tu x de cedera berat2 kot sebab dalam gambar ke-4 tu nmpk die masih berdiri lagi dan tidak terpelanting...baju yg dia pakai tu pun mesti protection baik punyaa kan :) tgok serupa angkasawan dah baju tu xD


http://violencexx.blogspot.com/

El said...

pakar bom tu injured. melecur sikit and dapat MC sebulan.habis crite

AL AZRUL said...

salam...
pakar bom tu dh thu, klu dia tersalah smbung wyar/terslh cra utk mtikan bom... dia tahu yg dia berisiko utk maut... jdi, dia dh stand by dgn stu sut lngkap bju kalis bom... lgi pun, msti ada safety prosedur kn utk wat krja tu... Selamat, mgkin cdera ringan akibat impact tknan kuat udara dri kesan ltupan...

»Mr Bintang« said...

pada pendapat saya.. pakar bom tu sebenarnya tak pakar sbb tak dpt defuse bomg tuh... hehehe. btw.. kenapa x ada api ye? :O

»Mr Bintang« said...

pada pendapat saya.. pakar bom tu sebenarnya tak pakar sbb tak dpt defuse bomg tuh... hehehe. btw.. kenapa x ada api ye? :O

wanie said...

aigoo aigoo terasa loyaa plak tgk dia operate. durhh.

wanie said...

saya rasa saya rasa beliau sempat larikk! just keter tu yg meletopp. opocott. heh :P

Mr. NAZc said...

pendapat??? confirm la dorang tercengang sebab, kepakaran mereka tidak cukup untuk defuse bom tu....hahaha

Zidana7382 Jitra said...

Pakar bom tu tercampak kat tepi kaki lima tp lps tu dia bangun semula tanpa cedera..ehe he..sbb dlm brita depa tunjuk..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.