Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, July 10, 2011

Adakah Perempuan Berjubah Turut Akan Dibogelkan ?

Assalamualaikum semua..

Ni bukan entry penyataan ye..Tapi entry pertanyaan sebab aku konpius ( confuse )..Ok,aku seriously cakap yang aku tak pernah pergi airport lagi..Tapi aku tau yang airport ada scanner badan kan yang wajib semua orang melaluinya..So, kalau perempuan berjubah lengkap semata-mata untuk menutup aurat macam mane pulak ?


Ni salah satu contoh scanner di airport kan..Habis seluruh badan nampak..Takde yang tersembunyi lagi..

Yang aku nak tanye korang semua..Adakah perempuan berjubah seperti di bawah ini juga akan turut " dibogel kan " ??? Maaf kalau ayat aku kasar..Cuma keliru je..Sape2 boleh tolong jawab ?


Ini entry pertanyaan dan minta pendapat..Aku harap korang tak salah paham dan menuduh aku bukan2 nanti..:)


korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
9 Comments

9 comments:

saiazuan said...

sesuka hati diorng je

pergaulan antara jpj dan mangsa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/budi-bahasa-budaya-siapa.html

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

tak tau sy..sbb x pnh kne..hahah :D

missteeha the babling girl said...

erk ! teroknyerrr =.=''

SoLy SoLicious said...

waahh...mcm tuh skali..bia betik~

Terbang Bersamaku said...

sy tak berkesempatan lagi naik kapal terbang..tp kalau betul lah ade scan mcm nie..mmg sangat2 takpatut...cuci mata lah org yg tukang scan bdn org tue ek..huhuhuhuhu...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

erkk.. ye ke ada scanner mcm ni kat airport?
KENAPA ADA PANTANG LARANG SEMASA MENGANDUNG?

SiS NaD said...

Salam Hacker...

Tatau apa yang muncul di skrin tu... (-_-")

oPiE iSa said...

Kalau airport seluruh malaysia memang takde, kalau luar negara mungkin kot. Kadang2, tak kena scan mcm tu, kena raba2 pulak... Emmmm,

Entri Terbaru Saya :
1.Saya bergambar dengan artis korea
2.Masalah pengangguran

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

iyan shazlind said...

oo nampak camni ye?

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.