Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, June 29, 2011

wordless wednesday #6 : Kenape Ek Perempuan Tu Berbogel Atas Pencawang Eletrik


No word , Just Confusing Pics



Pendapat Aku : Perempuan ni kena kejar hantu kot waktu tengah mandi..
Pendapat Korang : ???

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
8 Comments

8 comments:

einz miszmessy said...

ya allah asal aku rasa malu semacam jep ~~~~

Nur Intan Syafinaz said...

Dang!How did she get up there?

cik najihah said...

hilang akal gamaknye

saiazuan said...

mungkin kena sawan?


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

SHIMI said...

hahahaha
macam2 dunia ni

NaimJamaluddin said...

follow me backkk...hehe
klu tak silap, pnh msuk paper kan pmpn ni dulu...

Budak Botak said...

Adeiiii dh luka2 badan tue. Ni sama ada nak bunuh diri @ mabuk...

Entry terbaru -> Tuvalu - Pulau-pulau Yang Bakal Lenyap Dalam Masa 50 tahun Lagi?... (",)

sergeant keroro said...

nak bunuh diri kot, hehe XD

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.