Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, June 18, 2011

Sponsor #1 : Blogshop AnisUmbrella [ 4 x necklace ]

assalamualaikum..

seperti yang prince janjikan hari tu..aku akan promote sape yang sponsor aku kan..so,sekarang ni aku nak promote sponsor pertama aku iaitu blogshop anisumbrella ..die nak sponsor necklace yang cantik ..nak tengok gambar necklace tu ? ada kat bawah ni..aniss akan sponsor 4 necklace macam ni..


amacam cantik kan ? adeh..lau hadiah dia macam ni aku pun nak join jugak contest aku ni then aku menang sendiri kan..haha..korang berminat tak ape lagi join la peraduan aku ni ...tak pun kalau korang nak dapat dengan lebih cepat lagi korang boleh beli dengan tuan punye blogshop tu sendiri..iaiti aniss..serius aku cakap korang tak kan menyesal la...harga dia pun berpatutan ..just RM15...murah kan..semua orang mampu beli..

bukan tu saje...banyak lagi yang korang boleh dapat dari blogshop aniss ni...sebagai contoh aku tunjuk gambar2 kat bawah ni..serius aku cakap kalau boleh aku memang nak beli..tapi ape kan daya..aku tak de awek..tak kan nak bagi pada mak aku kot..huhu..korang tengoklah sendiri ye..







mesti yang perempuan rambang mata kan..harga ? jangan tnya aku..aku bukan pemilik blogshop tu..korang kena la pergi lawat sendiri dekat link yang aku bagi kat atas tu...aku jamin la mesti korang berpuas hati dengan kualiti dan harga dia..huhuw...

p/s..aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada aniss kerana sudi jadi sponsor pertama contest aku ni..:)


Comments
4 Comments

4 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

Prince !!!!! heheh , first of all , selamat pagi ~

TQ prince ~

welcome juga ~

mari kita sama2 memeriah contest prince ! yaaaahhhh !!! anis pon nak join jugak , nak bg prince pening kepale lagi , dgn penyertaan yg sgt bnyak nie ~ heheh ,

if any problem , do let me know k , anis insyaAllah akan tolong yg termampu k ~

pRiNCe said...

thnx ye aniss sebb sudi sponsor..:)

glittery diamond said...

cantiknye necklace tu....extremely adorable

♥saNg puTeRi♥ said...

kalau sy nak sponsor jgak,, bleyh??
sponsor hadiah simple jew..
keychain name utk pmng ikut khndk diorg..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.