Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Monday, May 2, 2011

Koleksi Gambar Artis Terkenal Malaysia Dan Hollywood

assalamualaikum semua..selamat petang ye...

ok..petang ni aku nak tunjuk korang koleksi gambar2 artis yang menjadi pujaan remaja sama ada di malaysia tau di luar negara..korang tengok lah sendiri ye..aku tak nak cakap banyak2..nanti korang bosan pulak..















amacam..cantik tak ???so..sekarang korang dah tau keadaan sebenar kan dalam dunia kite ni...:(
maap sebab menipu korang ye...tak de niat pun...


Comments
7 Comments

7 comments:

AyuAbdulRahman said...

thanks for a good information...like it..

zaty fiqa said...

like it..good luck for exam..:)

azuha rahimi said...

ak pernah tengok ni...tp lam bntuk slide show...

amir aizat said...

good2,terbaik lah.goodluck exam!

M a s A z i m a H said...

terima kasih share.. tak pernah tengok ni walaupun dalam bentuk slide show..

lurve honeyspinoza said...

it's really touch my heart... alhamdulillah i'm so grateful for what i have right now..thanks for this entry!keep it up!

aku punya hati dan perasaan said...

tersntuh..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.