Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, April 6, 2011

[ KASIHAN ] Gadis Remaja Diperkosa bergilir-gilir dalam semak

Gambar ini tiada kena mengena dengan entry ini

KUALA LUMPUR: Seorang gadis yang terlalu mudah mempercayai seorang lelaki yang juga jirannya akhirnya dirogol bergilir-gilir dalam satu kawasan semak di Batu Arang, Rawang, Sabtu lalu.
Dalam kejadian kira-kira jam 10 malam itu, mangsa yang berusia 15 tahun termakan pujuk rayu untuk mengikut lelaki terbabit yang berusia 26 tahun dengan alasan ingin dibawa bersiar-siar.

Menurut sumber, mangsa dan suspek bertemu di sebuah pusat membeli belah di Bukit Bintang sebelum dipelawa untuk dihantar pulang ke rumahnya di Taman Aman, Sea Park, Petaling Jaya dengan menaiki motosikal jenis RXZ.
“Mangsa kemudian bersetuju dan tidak mengesyaki apa-apa yang buruk bakal berlaku kerana mereka tinggal berjiran.

“Sebaik menunggang motosikal, suspek kemudian memberitahu ingin singgah sebentar di kawasan Chow Kit bagi berjumpa rakannya,” katanya.


p/s...perempuan..jagalah diri kowang baik2..jadikanlah kisah di atas ni sebagai pengajaran..
       janganlah mudah percayakan orang...aku tumpang simpati..:(


Comments
7 Comments

7 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

budak-budak sekarang tak pernah nak ambil iktibar dengan apa yang terjadi di muka akhbar .. haiz ..

Joel Leslie said...

kesian perempuan tu . :( jgnlah diri baik semua .. kita xtau apa yg akn berlaku . jgnlah kita lalai sngt . :)

Zue Cancer said...

cantik perempuan. sesuai ngan awak... :) ikhlas

| gad1s s0ypans | said...

cedey nye baca.....
)=

GaDis eQa said...

zaman skrg ni mcm2 cara utk puaskn nafsu.takut nyeeeee :(

afuan shah said...

mudah nya pecaya kat org...tapayah la nak caya...org dlm rumah po bole rogol...kalau stakat jiran..sekali sentap ja la..

afuan shah said...

mudah nya pecaya kat org...tapayah la nak caya...org dlm rumah po bole rogol...kalau stakat jiran..sekali sentap ja la..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.