Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, April 13, 2011

[ Gempar ] Tertubuhnya Group Pengumpul Gambar Awek Bertudung

assalamualaikum..aku tak tahu la kowang perasan atau tak..
tapi sekarang ni ada satu group yang amik gambar2 awek bertudung tanpa kebenaran...
then diowang masukkan dalam website dyowang...
kowang jangan ingat bile kowang bertudung owang tak tengok...
terutamanya bile yang bertudung dan wat muka kiut miut..
sape yang tak nak amik gambar kowang...kalau aku,aku pun amik..( gurau jew..)
nak buktinya..kowang tengoklah kat bawah ni..dan pikirlah sendiri ye...




sekarang kowang dah paham kan yang gambar2 kowang tak semestinya selamat walaupun pakai tudung..
lau kowang sayang member2 kowang share la artikel ni...
jangan simpan sowang2 tau..tak baik....

aku nak mintak tolong sikit boleh ???tolong vote tuk header aku kat bawah ni...
tekan jew link kat bawah ni..dan vote untuk diari seorang remaja ye...:)



korang nak rm200 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik
rm200 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? klik sini


Comments
11 Comments

11 comments:

nabila azmi said...

dh vote=)
thANKs sharing

Belalang Hijau said...

tau psl kes group fb tu dari blog woot2...dia antara blogger terawal yg menentang group ini...

mmg x patut langsung wujud group mcm nih...

nohoho =) said...

pakai tudung tak semesti nye tutup aurat

temuntirung said...

tak payah nak tayang muka sgt~

FaiE said...

wlaupun faie pkai tudung , faie xglamour lahh .
faie pon buknnye nye kiut .
so , xkan ad org nk display pic faie .

Nissa Jalaluddin said...

takutnya.....

MizzDija said...

ya allah..blog mcm ni pon ade..isk3...

FABS Online said...

macam2 zaman sekarang ni..nasib baik aku buat gambar patung bertudung je.. ;)

shishi.. said...

like this info..

Farah Awang said...

seram tp kalau kita betul2 tutup aurat
takde apa yg perlu dirisaukan
yg masalahnya pakai tudung tapi tetek terjojol nampak
ashane tuh ?
=.=

Zuryn Zakarya said...

thanks for sharing
saya akan share di blog saya..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.